• 069333803
  • obrejka@mail.ru

Proacplast va ofera

Servicii printing & cutting pentru agentii de publicitate

Print digital outdoor de mari dimensiuni: autocolant, banner, mesh, frontlit, backlit, blueback, window grafic, one way vision, steag, tablouri canvas, foto paper. Cutterare autocolant: decupare pe contur (autocolant printat) decupare autocolant. Servicii de finisare materiale outdoor: laminare autocolant (autocolant printat) lipire termica tiv sau buzunar (prelate, bannere, meshuri) capsare (mesh, bannere, prelate auto) bare de intindere (bannere) bride de prindere gauri de vant (bannere) confectie metalica (panouri, firme luminoase) tensionare pe schelet metalic (copertine, panouri, firme luminoase) confectii prelate auto la gata tensionare canvas pe sasiu de lemn (tablouri canvas si multicanvas). Servicii de decupare si vopsire litere volumetrice extrudate. Servicii de inscriptionare serigrafica. Servicii de imprimare tampografica.

Edificii si cladiri comerciale

Proiectam si construim cladiri si edificii comerciale de marimi mici si medii – gherete, buticuri, spatii expozitionale personalizate. Cu diferite caracteristici si sisteme de iluminare sau prezentare a brand-ului. Echipa Proacplast va construi la cheie orice edificiu de orice complexitate.

Reclama vizuala toate tipurile

– panouri, casete luminoase
– distribuire pliante, flyere la cutii postale
– obiecte din stiplex, plexiglas, policarbonat
– decupare pe router PVC, plexiglas
– placare cu bond, alucobond, pereticortina, fatade ventilate
– litere volumetrice din pvc, sticlaorganica
– litere volumetrice cu leduri in interior
– inscriptionare autoturisme
– bannere, mesh sau autocolant tiparit
– panouri afisaj stradal sau interior
– indicatoare rutiere cu autocolant reflectorizant
– placute de avertizare, gravate sau tiparite
– inscriptionare cu autocolant

PROCESUL COLABORARII

  • CONSULTANTA
  • IDEE & CONCEPT
  • TIPARIRE
  • MONTARE

O prima etapa in colaborarea noastra este cea a studierii proiectului care urmeaza a fi relizat. Un specialist PROACTPLAST se va intalni cu un reprezentant al companiei dumneavoastra pentru a va oferi o consultatie profesionala si gratuita.

Vom stabili de comun accord toate detaliile proiectului, conceptul, idea. Se va aproba machete sau proiectul de catre dumneavoastra,  iar cand suntem siguri ca sunteti multumiti vom trimite in productie produsul.

Dupa ce totul a fost aprobat, lucrarea  dumneavoastra va fi  tiparita.

 

Specialistii PROACTPLAST se vor deplasa la fata locului pentru a monta panoul publicitar sau literele in volum.

Despre noi

Slider

Compania Proacplast are placerea de a oferi o gamă largă de modele destinate pentru publicitate de interior și exterior. Compania noastra activeaza de mult timp pe piata de publicitate outdoor, și în acest timp, a fost în măsură să se stabilească ca partener executiv și responsabil cu care multe companii doreste sa colaboreze. În acest moment, în gama de modele propuse pentru publicitate exista o mare varietate de produse care pot accelera în mod semnificativ procesul de informare a consumatorilor, pentru informarea lor despre afacerea ta, despre produsul pe care îl vindeti și serviciile oferite de dumneavoastra. În plus, compania „Proacplast“ poate oferi clientilor, de asemenea, o listă largă de servicii direct legate de crearea publicitatii outdoor. Un exemplu poate fi amenajarea vitrinelor și publicitatea pe transportul de serviciu, decorarea camerei și umbrirea ferestrelor. Toate aceste servicii nu este lista completă gamei de servicii oferite clientilor nostri. Astăzi, lista produselor fabricate de societate nu difera. Deci, pentru a remedia această situație, compania lucrează în mod constant spre crearea de soluții personalizate.

Cere oferta